Skin advent limits designed by Damein of the IF Skin Zone.
 photo 1452047_10151775381402825_705073837_n_zps0ea577dc.jpg

InvisionFree - Free Forum Hosting
Fully Featured & Customizable Free Forums

Learn More · Register for Free
Welcome to Indonesia 1st ARASHI Forum Society. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


 

 Tumblr Arashindo
La-Rush
Posted: May 19 2010, 09:49 PM


Aim for A.RA.SHI
Group Icon

Group: -Admin Rida !!-
Posts: 6,492
Member No.: 3
Joined: 20-August 06



Minna,,,

Arashindo sekarang punya blog di Tumblr lho
alamatnya di http://arashindo.tumblr.com/

Nanti update terbaru berita/informasi mengenai Arashi dan Arashindo akan di-post di sana, Buat yang masih bingung, Tumblr itu social media sharing site yang memungkinkan kita berbagi text, foto, lagu, video, link, quote, dan macam2 lainnya lewat blog. Sistemnya mirip Twitter yang bisa di-follow. Asyiknya, kamu juga bisa re-blog blog tumblr Arashindo, asal punya akun di sana.

Arashindo membuka akun Tumblr sebagai salah satu saluran informasi yang cepat dan update untuk fans Arashi di Indonesia. Banyak fans yang masih merasa bingung dimana mendapatkan berita terbaru tentang Arashi. Arashindo mencoba membantu sharing apa yang kita tahu. Semoga ini bisa bermanfaat buat semuanya yaa^^

Di Tumblr Arashindo nantinya kita akan update dengan flash news aja, kalau untuk diskusi, bisa tetap di forum Arashindo ini :smile:

Jadi, jangan lupa follow tumblr kita yaaa :cinta:

http://arashindo.tumblr.com/


--------------------
Top
tar_tar0309
Posted: May 20 2010, 07:49 PM


Yes! No!
*

Group: -AI Family-
Posts: 115
Member No.: 1,190
Joined: 24-September 08



:cinta: :cinta:
waah kereen hihi..ada tumblrnyaa juag XDD
ku follow yaa :) :berhasil:
supaya bisa makiin update tentang arashi hihi...
sangkyuuu~


--------------------
user posted image
his acting is pretty good and he's cute too =)
LOVE KANATA HONGO XD!!!


ava by sidewalk_rebel
siggy by NARA
Top
Kaze_Idoz
Posted: May 21 2010, 10:08 AM


"Arashi 4ever"
*

Group: -AI Family-
Posts: 810
Member No.: 1,663
Joined: 14-January 10



Sankyu, Laras-neechan
Tumblr-nya keren. bgtu liat GANTZ akan ditayangkan di Indonesia, langsung ku klik. :berhasil:


--------------------
Anata no Koto ga Daisuki Dakara

A.RA.SHI A.RA.SHI.... FOR DREAM



My LJ - My FB
Top
La-Rush
Posted: Dec 16 2010, 09:56 AM


Aim for A.RA.SHI
Group Icon

Group: -Admin Rida !!-
Posts: 6,492
Member No.: 3
Joined: 20-August 06



sekarang di Tumblr Arashindo banyak posting video2 Arashi kayak CM dan performance.
Yang belum liat Best Artist 2010 semalem juga udah ada di sana yaa^^


--------------------
Top
shanino
Posted: Apr 23 2012, 02:41 PM


Sunrise Nippon
*

Group: -AI Family-
Posts: 38
Member No.: 1,985
Joined: 25-February 11



wah, ada tumblrnya juga??

langsung siap-siap ke TKP :happy: :happy: :happy: :happy:
Top
valee94
Posted: Apr 26 2012, 11:16 AM


Sunrise Nippon
*

Group: -AI Family-
Posts: 21
Member No.: 2,280
Joined: 10-February 12



uwaaaah~ baru tau kalo arashindo punya tumblr juga XD
langsung follow deh ^o^


--------------------
user posted image
Top
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
InvisionFree - Free Forum Hosting
Enjoy forums? Start your own community for free.

Topic Options



Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1052 seconds | Archive